24 Temmuz 2020 Cuma

CAN DOSTLAR / HOUSE OF D

Filmin Adı: CAN DOSTLAR / HOUSE OF D
Yönetmen: David Duchovny 
Türü: Dram
Ülke: ABD
Dil: Türkçe Dublaj
Oyuncular: Anton Yelchin, Téa Leoni, David Duchovny, Robin Williams, Erykah Badu, Magali Amadei, Harold Cartier, Mark Margolis, Zelda Williams, Gideon Jacobs) 

Konusu: Zihinsel engelli otuz yaşındaki Pappass ile New York’ta annesi ile birlikte bir yaşam sürmekte olan on üç yaşındaki Tommy, birbirleri ile çok iyi arkadaş olmuşlardır. Bu güzel arkadaşlığın sarsılmasına neden olan şey ise bir gönül meselesidir. Tommy bir kıza aşık olur ancak Pappass, kadınlara dair en ufak bir deneyim ya da bilgi sahibi değildir. Pappass ilgiyi üzerine toplamak niyeti ile hırsızlık yapar ve Tommy de bu hırsızlığı kendi üzerine alır. İşte o vakit işler arap saçına döner. Aradan uzun yıllar geçtikten sonra Tommy, Fransa’da yaşarken bir gün eski yaşadığı yere gelerek, geçmişi ile yüzleşmeye hazır olacaktır.

11 Temmuz 2020 Cumartesi

PAS VE KEMIK / DE ROUİLLE ET D'OS

Filmin Adı: PAS VE KEMIK / DE ROUİLLE ET D'OS 
Yönetmen: Jacques Audiard
Türü: Dram
Ülke: Fransa, Belçika
Dil: Türkçe Dublaj
Oyuncular: Marion Cotillard, Matthias Schoenaerts, Armand Verdure, Céline Sallette

Konusu: Ali yıllar önce boşandığı eşinden olan oğlu Sam’i hiç görmemiştir. Artık beş yaşına gelen oğlu Sam ile baş başa kalır. Sam’i hiç tanımayan baba Ali, oğlunuda alıp kız kardeşinin yanına doğru yola çıkar. Antibes’de yaşayan kız kardeşinin yanına oğlu ile birlikte gelirler. Kuvvetli ve güçlü yapıya sahip olan Ali kız kardeşinin yaşadığı şehirdeki bir gece kulübünde badigart olarak işe başlar. Gece kulübünde meydana gelen kavgada hayatını kurtardığı katil balina eğitmeni olan Stéphanie’den oldukça hoşlanır. Sonra aralarında ki aşk git gide engel tanımaz hal alır.